Güncel

Militanlar Esenyurt’ta bir bekçi cezalandırdı

HBDH Orhan Yılmazkaya Milisleri, İstanbul'da bir bekçiyi cezalandırdıklarını duyurdu.

Halkların Birleşik Devrim Hareketi (HBDH) Orhan Yılmazkaya Milisleri, İstanbul Esenyurt’ta bir bekçiyi cezalandırdıklarını duyurdu.

Eyleme ilişkin tkpml.com sitesinde, “İstanbul/Esenyurt’ta faşizmin bekçisini cezalandırdık” başlıklı açıklamada şu ifadeler yer aldı: “AKP-MHP faşizmi halkı baskı ve kontrol altında tutabilmek için paramiliter yapısını her geçen gün daha da güçlendirmekte, donanımını arttırmaktadır. Faşizmden aldıkları yetki ve güvenle halka eziyet eden bu yapılanmalar, halka karşı birçok suç işlemiştir. Birleşik devrimin neferleri olarak halka zulüm eden faşizmin ve onun güçlerinin karşısında, mazlumun, halkın yanındayız. Halka karşı suç işleyenler, Birleşik devrim milislerinin adaletinden kaçamayacak. Bizler ‘Devrimci feda kuşağının’ izindeyiz. Halk düşmanı AKP-MHP rejiminin korumalığına soyunmuş bu paramiliter yapıya karşı milislerimiz sürekli eylemler gerçekleştirerek darbe vurmaya devam ediyor. Toplum düşmanı bekçiler her an her yerde milislerimizin takibi altında olmanın korkusunda olacaklardır” denildi.

Açıklamanın devamında, “Orhan Yılmazkaya Milisleri olarak, 24 Nisan saat 21.00 sularında, İstanbul/Esenyurt’ta faşizmin bekçisini cezalandırdık! Osmangazi Mahallesi’nde, AKP-MHP rejiminin paralı işkenceci bekçisi işine başlamak üzere aracını park etmek istediği sırada kızıl kurşunlarımızın hedefi oldu. Bu eylemimiz gösterdi ki, korudukları saray rejimi, işgalci devletleri, onları milislerimizin namlusundan koruyamayacak. Uyarıyoruz! Başta Metina’dan ve tüm işgal etmeye giriştiğiniz toprakları terk edin! Aksi halde hedefimiz olmaya devam edeceksiniz! Tüm gençliği HBDH saflarında faşizmden ve işbirlikçilerinden hesap sormaya çağırıyoruz! Yaşasın HBDH! Faşizmi yıkacağız özgürlüğü kazanacağız!” ifadeleri kaydedildi.

Daha fazla göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu